Όροι και Προϋποθέσεις

Όροι και Προϋποθέσεις Κρατήσεων Διαμονής

Όροι κράτησης και κατάθεση κράτησης

Κλείνοντας μια κράτηση με εμάς, οι επισκέπτες συμφωνούν με τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις όπως καθορίζονται.

Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, συμφωνείτε να τηρείτε τους επόμενους όρους όπως ορίζεται. Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με την κράτηση μαζί μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πριν κάνετε μια κράτηση.

Για να κάνετε κράτηση μαζί μας, ο κύριος πελάτης πρέπει να είναι τουλάχιστον 16 ετών. Ο μέγιστος αριθμός επισκεπτών ανά δωμάτιο απεικονίζεται στις λεπτομέρειες πληρότητας δωματίων στην ιστοσελίδα. Όταν ο διενεργών τη κράτηση είναι διαφορετικός από τον κύριο επισκέπτη που θα διαμείνει, ο διενεργών τη κράτηση μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνος για την ακύρωση, την άφιξη και τις ζημιές, όπως ορίζεται εντός. Μόνο ο κύριος επισκέπτης και τα δηλωθέντα με αυτόν άτομα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το ξενοδοχείο και τις εγκαταστάσεις του, όλοι οι επισκέπτες και μη διαμένοντες επιτρέπεται μόνο κατόπιν γνώσης και  αδείας μας.

Για να εξασφαλίσουμε οποιαδήποτε κράτηση απαιτείται προκαταβολή που πρέπει να καταβληθεί εκ των προτέρων, αυτό το ποσό κατάθεσης είναι     50 % του συνολικού κόστους κράτησης.

Οι προκαταβολές πρέπει να είναι «επιβεβαιωμένα καταβεβλημένες» πριν από την επιβεβαίωση της κράτησης. Οι καταθέσεις επιστρέφονται μόνο υπό τους όρους που καθορίζονται εδώ μέσα.

Οι πληρωμές μπορούν να γίνονται online / μέσω τηλεφώνου με χρήση χρεωστικής / πιστωτικής κάρτας, μέσω paypal, καθώς και μέσω τραπεζικής μεταφοράς στο διαδίκτυο ή κατάθεσης μετρητών σε τραπεζικό κατάστημα. Οποιεσδήποτε επιβαρύνσεις εναντίον μας από τις τράπεζές μας για τη διαχείριση τραπεζικών μεταφορών ή οποιεσδήποτε άλλες πληρωμές, πρέπει να επιστραφούν από τον κύριο επισκέπτη εντός επτά (7) ημερών από κάθε σχετικό αίτημα.

Όλοι οι επισκέπτες συμφωνούν να σέβονται την ιδιωτικότητα και την ειρήνη όλων των άλλων επισκεπτών, ανά πάσα στιγμή. Διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε μια κράτηση με άμεση ισχύ εάν οι επισκέπτες δεν τηρούν αυτή τη συμφωνία ή προκαλούν διαταραχή / όχληση σε άλλους επισκέπτες.

Check-in & Check-out

Οι επισκέπτες πρέπει να κάνουν check-in και check-out τις ώρες που αναφέρονται παρακάτω.

  • Check-in από τις 14:00 μ.μ. την ημέρα άφιξης
  • Αναχώρηση μέχρι: 12:00 π.μ. την ημέρα αναχώρησης

Ακύρωση, Επιστροφή Κατάθεση & Όροι Άφιξης

Ο επισκέπτης που χρειάζεται να ακυρώσει μια κράτηση πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας το συντομότερο δυνατό. Οι ήδη καταβληθείσες καταθέσεις επιστρέφονται μόνο σύμφωνα με τους ακόλουθους όρους:

  • Εάν η ακύρωση πραγματοποιήθηκε 15 ή περισσότερες ημέρες πριν από την ημερομηνία άφιξης = Πλήρης επιστροφή χρημάτων
  • Εάν η ακύρωση πραγματοποιήθηκε σε λιγότερο από 15 ημέρες από την ημερομηνία άφιξης = παρακράτηση 100% της προκαταβολής

Σε σπάνια περίπτωση που πρέπει να ακυρώσουμε την κράτησή σας μαζί μας, παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι δεν μπορούμε να θεωρηθούμε υπεύθυνοι για περιστάσεις που δεν υπόκεινται στον έλεγχό μας και ότι η ευθύνη μας έναντι εσάς περιορίζεται στην επιστροφή οποιωνδήποτε πληρωμών έχουν ήδη γίνει.

WiFi εντιμότητα & πολιτική κατάλληλης- νόμιμης  χρήσης

Όταν παρέχεται  WiFi πρόσβαση στο Internet, οι επισκέπτες αποδέχονται να κάνουν χρήση αυτής της πρόσβασης στο Internet δίκαια και σωστά. Μπορούμε να παρακολουθούμε την απόδοση του δικτύου και τη χρήση των χρηστών για να διατηρήσουμε ένα δίκαιο και υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης σε όλους τους πελάτες μας.

Η πρόσβαση στο Διαδίκτυο που παρέχεται προορίζεται για γενική χρήση, όπως η πρόσβαση στον παγκόσμιο ιστό, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, η ανταλλαγή μηνυμάτων, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ροή βίντεο / μουσικής / πολυμέσων. Δεν προορίζεται ή δεν ταιριάζει ιδανικά για ροή μεγάλων πολυμέσων, online παιχνίδια, εκτεταμένες λήψεις / μεταφορτώσεις. Η πρόσβαση σε παράνομες δραστηριότητες ή η χρήση του δικτύου μας για παράνομες δραστηριότητες δεν επιτρέπεται και θα αναφέρεται στις τοπικές αρχές.

Ζημιές & απώλειες εις βάρος της  ιδιοκτησίας

Διατηρούμε το δικαίωμα να χρεώσουμε τον κύριο επισκέπτη για τυχόν ζημιές που προκλήθηκαν από την κράτηση από κάποιο μέλος του συμβαλλόμενου μέρους της κράτησης. Αυτό περιλαμβάνει θραύσεις, διαρροές, λεκέδες, βλάβες επίπλων ή εξαρτημάτων κ.λ.π.  Οποιεσδήποτε τυχαίες ζημίες θα πρέπει να αναφέρονται όσο το δυνατόν συντομότερα, ώστε να ελαχιστοποιούνται οι ζημίες και τα συναφή έξοδα. Τα χαμένα κλειδιά / κάρτες πρόσβασης θα επιβαρύνονται με αντικαταβολή ανά κλειδί / κάρτα που έχει χαθεί.

Οποιοδήποτε χαμένο προσωπικό αντικείμενο πελάτη ανακαλυφθεί και βρεθεί, ή παραμείνει , ξεχασμένο από τους επισκέπτες κατά τη διάρκεια μιας παραμονής θα φυλαχθεί για περίοδο 2 μηνών. Ενώ θα κάνουμε τις καλύτερες προσπάθειές μας για την επαναπροώθηση της χαμένης ιδιοκτησίας στους  ιδιοκτήτες τους. Δεν δεχόμαστε καμία ευθύνη για την αντικατάσταση χαμένων αντικειμένων και θα συστήνουμε στους επισκέπτες να διασφαλίσουν ότι έχουν πάρει όλα τα προσωπικά τους αντικείμενά τους πριν από το check-out. Μπορούμε να προωθήσουμε την επιστροφή των απολεσθέντων, μέσω καταγεγραμμένης παράδοσης με κόστος του κατόχου τους, διαφορετικά μπορεί να γίνει κατόπιν συνεννόησης η επιστροφή.

Τα κατοικίδια ζώα

Δεχόμαστε μικρά κατοικίδια ζώα σε όλο το κατάλυμα, μετά από διαβούλευση με το τμήμα κρατήσεων.

Στάθμευση

Δύο εξωτερικοί χώροι στάθμευσης παρέχονται και οι επισκέπτες δέχονται ότι παρκάρουν τα οχήματά τους με δική τους ευθύνη.

Τα προσωπικά σας στοιχεία και το απόρρητο

Πρέπει να τηρούμε μητρώο επισκεπτών ηλικίας άνω των 16 ετών που μένουν μαζί μας, συμπεριλαμβανομένων των ονοματεπώνυμων και της εθνικότητας ή / και των αριθμών διαβατηρίου, τόπου έκδοσης. Αυτό ισχύει σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία (αρχεία ξενοδοχείων). Αυτά τα αρχεία φυλάσσονται τουλάχιστον για 12 μήνες και σύμφωνα με τον DPA (Data Protection Act 1998) και τον GDPR (Κανονισμός Γενικής Προστασίας Δεδομένων)

Η πολιτική μας σχετικά με τα προσωπικά στοιχεία που παρέχετε ως μέρος οποιασδήποτε κράτησης ή έρευνας μέσω αυτής της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένου του απορρήτου αυτών των στοιχείων, είναι μόνο για τα αρχεία μας σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία.

 

 

ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 6 ΕΤΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΕΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥΣ
ΠΑΙΔΙΑ 6-12 ΕΤΩΝ 10 % ΕΠΙ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ Ή ΕΝΗΛΙΚΕΣ 20% ΕΠΙ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΑΤΟ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ
ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΔΕΚΤΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ
ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ –ΑΡΓΙΕΣ
ΤΗΝ FULL SEASON ΟΚΤΩΒΡΙΟ –ΑΠΡΙΛΙΟ
Ο ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 17.00-21.00μμ ΤΗΝ FULL SEASON
ΟΚΤΩΒΡΙΟ –ΑΠΡΙΛΙΟ
ΔΕΚΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ : 100% 15 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ